torsdag 4. april 2019

Kjøpe elsykkel

Vi håndplukker de beste elsyklene for deg. Norges Sportsbutikk På Nett! Stort utvalg, kjøp din nye elsykkel i dag! Vi har et stort utvalg av el-sykler fra kjente merker til lave priser.


Kjøp elektrisk sykkel hos XXL og få års gratis sykkelservice. Statens vegvesen definerer en elsykkel som en sykkel der førerens muskelkraft sammen med kraft fra en elektrisk hjelpemotor sørger for.

Her ser du hvordan en el-sykkel fungerer i. Hva er viktig, hva bør man vektlegge, og hva bør man styre unna? KOM OG PRØVEKJØR VÅR ELSYKKEL Vil du prøvekjøre en av våre elsykler før du kjøper ? Vi gjør det enklere å finne rett el-sykkel og S-Pedelec for deg. Mye billigere i Sverige og Tyskland – selv når du gjør det helt lovlig. El-sykkel til hverdag, trekking eller MTB. For deg som er usikker på elsykkel eller skal kjøpe for første gang vil dette være en veldig sikkert kjøp.


En god grunn å kjøpe elsykkel er et enklere og sprekere dagligliv. Sjekk ut Cube El Sykkel.

Skal du kjøpe elsykkel – men aner ikke hvilken? Du bør først finne ut hva du skal bruke sykkelen til. Her er seks spørsmål du bør av klare før du kjøper. El-sykler er fortsatt ganske dyre, og mange som tenker på å kjøpe el-sykkel lurer på om de ikke bare kan gjøre om den sykkelen de allerede har til el-sykkel.


Vi tester elsyklene du har lyst til å kjøpe. Hvilken elsykkel passer for deg? Elsykkel som passer til deg som pendler? Sammenlign pris på el-sykkel.


Vi hjelper deg å velge elektrisk sykkel - blant 4varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Kjøp sykkel hos XXL og du får års gratis sykkelservice og 1dagers åpent kjøp ! Et servicenivå mer som bilforhandlere enn sykkelbutikker, tøffe offroad-varianter og batterier med lengre rekkevidde. Det er de sterkeste trendene som.


Så, om du havner i en ulykke der sykkelen,. En elsykkel er ditt beste hjelpemiddel i en travel hverdag. Kjøp kjente merker av høy kvalitet hos oss. Batteritid er viktig når man skal kjøpe seg en elsykkel.


Samtidig er det ikke alltid at den teoretiske batterikapasiteten forteller hele historien.

Vi har billige elsykler for dame og herre til salgs. Vurderer du å kjøpe elsykkel , så anbefaler vi uansett at du kommer og prøver en modell hos oss. Vi holder til på en gård midt i Leksvik,. Vi leverer kvalitets sykler fra Scott og Watts. Kontakt idag for pris eller ta turen innom vår butikk på Ulven for en kopp kaffe og en prøvetur.


Vi er norges største forhandler av Electra. Ta turen innom Bike Brothers! Vi satser på kvalitetselsykler fra Tyskland. Hos oss kan du enkelt bestille elsykler. Lithiumbatteri 1ah 48volt.


Smart bottle battery for montering i rammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.