tirsdag 3. april 2018

Husholdningsartikler

Europris har alt av husholdningsartikler til hjemme ditt. Renhold er viktig og rengjøringsmidler, oppvaskmiddel, mopp, langkost, støvsugerposer, skyllemiddel er. Her finner du kjøkkenverktøy som knivsliper, kjøkkenvekt, food sealer fra kjente merker som OBH Nordica, Compleat, m. Stearin er ikke giftig og knuste lysstoffrør innebærer ingen forgiftningsfare, men få i seg lampepolje kan føre til alvorlig lungepåvirkning. Vi har stort utvalg av naturkostprodukter, hos oss finner du alt av vegan, organic, glutenfrie varer og mye mye mer. Vi har i fokus og tilby varierte kostholds produkter.


En såpe det er en nytelse å vaske seg med. Honningen gir såpen deilig, luftig skum mens kanelen gir. Originalholderen til Torkypapiret fra Lunsj. Den hvite plastholderen har plass til en Torky–rull. Monteres direkte på veggen med skruer.


Fra oppvaskmiddel til doseringshjelpere får du under denne rubrikken alt mulig nyttig for mann og dame. Hos oss finner du et stort utvalg av helt normale varer til helt normale mennesker. Gule Sider er den lokale søkemotoren.


En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er eller dit du skal. Miljøvennlig bakepapir uten farlige fluorstoffer. Fett- og vannavstøtende silikonbelegg av naturmateriale.


Hettich-skinner fås i en rekke systemvarianter og har vist seg å være uslåelige innen møbelsegmentet. Teknologien er videreutviklet for å tåle ekstrem. Dugnad med salg av dopapir, tørkepapir og andre husholdningsartikler.


Hettich hengselteknologi for den spesielt tunge belastningen som kjøleskap og frysere i alle størrelser og bruksområder. De usedvanlig kompakte K-hengslene svikter. Råd ved forgiftninger og forgiftningsfare. Emnebibliotek forgiftninger. Husholdningsartikler dekker.


I denne artikkelen så forteller vi deg hvilke husholdningsartikler som er viktig å vaske hver eneste dag. Dette er ting de fleste ikke tenker på å rengjøre, men. Her finner du søppelbøtter, skittentøyskurver og andre husholdningsartikler fra hollandske Brabantia.


C er en norsk gjeng vaskemidler og såper for hus, hytter, tøy, hud og hår. C ble til fordi Caroline Heyerdahl ønsket seg såpe som var like go eller bedre, enn. Stort udvalg af husholdningsartikler ! Du vet aldri hvor forurensede disse overflatene kan være! Det er viktig for å holde seg frisk.


Med hund i huset er det en hel del ting som går fra å være ufarlig til å bli giftig, eller i verste fall potensielt dødelig. Ved å gå gjennom kjøkken og bad. Eller er du på leit etter rengjøringsprodukter spesiallaget for norske hjem?


Godta informasjonskapsler fra denne nettsiden. Dette nettstedet bruker cookies for å spore oppførselen din og for å forbedre opplevelsen på nettstedet Du kan. Bazaar gadgets har et bredt utvalg av kjøkkenutstyr bagasje, stativer, skap knotter, Myggnett og rensemidler. Kjøp online i vår nettbutikk. Vi har produktene du trenger innenfor kjøkken, baderom, renhol barn og oppbevaring.


Europas nyeste, mest moderne og mest innovative produsent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.