torsdag 4. mai 2017

Tilbud vinskap

Håndlagde møbler av vintønner. Et must for alle vinkjennere. Stort utvalg av vinskap av som dekker de fleste behov. Husk at vi Prismatcher laveste nettpris. Finn ditt vinkjøler hos oss!


Sammenlign priser på Vinskap. Søk etter vinskap på Kelkoo. Et integrert eller frittstående vinskap fra Temptech og Master gir en optimal lagring av din vin til rett temperatur. Stort vinskap med plass til maksimalt store vinflasker.


Innsiden av vinskapet er opplyst og har to temperatursoner der temperaturen kan justeres henholdsvis 7°C. Vi hjelper deg å velge blant 1varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Er du på jakt etter et vinkjøleskap?


Vi har vinskap av høyeste kvalitet fra kjente merker som Caso, Miele og. Vinskapene våre er utviklet for å kunne gi vinen din de aller beste betingelser. Søk blant Norges største utvalg og beste priser og finn ditt neste vinskap. Vinskap fra Temptech - rask levering - best pris.


Bli blant de første som får vite om nye produkter og tilbud ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Hos oss finner du like lav pris på nett og i butikk. Hos MAXBO finner du elegante vinskap for integrering i høyskap og benkeskap. Her finner du vinskap og vinlagringsskap i ulike størrelser som passer alle behov. Vi har skap med plass for alt fra til 3flasker,.


Kjøp på nett eller i butikk. Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser. Stillegående vinskap som har plass til maksimalt åtte store vinflasker på sine to hylleplater.


Vi introduserer vår nye vinskapskampanje her på Inmente. Ved kjøp av vinskap til over kr. Fra Brukt Storkjøkkenutstyr As fra FINN. CAVA vinskap er utviklet og tilpasset for plassering i kjøkken og passer inn i alle kjøkkenmiljøer. Temptech er en norsk produsent og distributør av hvitevarer med hovedfokus på vinskap.


Våre kvalitetsprodukter imøtekommer de høyeste krav til design og. H 85cm D 60cm B 60cm Har stått utstillt som demo hos oss. VI HAR FØLGENDE PRODUKTER PÅ LAGER I NYTT OG BRUKT.


Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Meget enkelt og elegant vinskap for et moderne hjem! Ingen kompressor, ingen virbrasjoner, lavt støyforhold og ingen farlige. Annonse: Gode tilbud på vinskap finner på hos Skousen.


Romslig og med stor kapasitet. Climadiff frittstående vinskap CLS52. Alle skap er beregnet for plassering under benk eller for integrering i høyskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.