mandag 27. februar 2017

Gjør det selv hagebord

Flere nummer til kampanjepris. Abonner til deg selv eller gi bort. Bladkongen har blader for alle! Velg blant over 7magasiner. Høy kvalitet til gode priser hos Trademax.


Har du bruk for et stort hagebord allerede neste helg? Her viser vi deg tre modeller du kan lage selv. Det ene kan du ha ferdig allerede i morgen.


Og alle kan få det til, selv om du kanskje ikke har laget noe. Om du vil ha et nytt og rimelig hagebord er det bare å. Enklere blir det ikke å bygge et bord til terrassen, hvis det skal være praktisk, elegant og solid. Understellet lager du av høvlede bor og platen er løse. Et stabilt lite hagebord er perfekt på terrassen eller i hagen!


Om du ikke gjør det , trenger du å grunne bordet først. Bygg et høyere bor men bruk murblokker som ben – da kan du bestemme høyden selv. Men fant ut at jeg gjerne kunne bygge et tilsvarende selv. Hvilke materialer er det dere anbefaler.


I det ganske land finnes det en rekke flinke hobbysnekkere som gjerne gjør det selv. Om jeg er flink vet jeg ikke, men jeg liker å gjøre ting selv. Finner du ikke nøyaktig det du trenger? Gjør som disse Dinside-leserne og modifiser møblene så det passer perfekt til ditt behov! Veteran Utlogget Kjønn: Innlegg: 304.


Da er det bare å snu bordet opp, og ta det i bruk. Er det på tide med en endring der hjemme? Vi har alt for den som skal male om, legge nytt gulv eller tapetsere.


Hos Rusta finner du et bredt sortiment. Når det nærmer seg jul, kan en skifte ut dekorasjonen. Tips og triks, DIY, gjenbruk, design og interiør.


Med litt spraymaling og folie gjør du et enkelt sofabord supertrendy. Bygde det romantiske lysthuset selv. En splittbinders og en papplate kan hjelpe barnet ditt å snakke om følelser. Du gjør vel ikke noe av dette selv ? Norges eneste profesjonelle gjør - det - selv -magasin!


Her får du tips, råd og byggeveiledninger. Bli klar til ditt neste gjør - det - selv -prosjekt. Selv om påskemarsipanen har. Hagebord og hagestoler kan gjøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.