fredag 27. januar 2017

Eletrisk sykkel

Finn el-sykkelen for deg her. Oslo Sportslager leverer kvalitet. Stort og variert utvalg. Vi håndplukker de beste elsyklene for deg.


Vi har et stort utvalg av el- sykler fra kjente merker til lave priser. Kjøp elektrisk sykkel hos XXL og få års gratis sykkelservice.

En flott elektrisk sykkel fra Northern Lights. Shimano gir og skivebremser, LED lys foran og bak,. Oslo Elsykkel er spesialist på elektriske sykler. Vi gjør det enklere å finne rett el- sykkel og S-Pedelec for deg. EL- sykkelen er svært brukervennlig og sørger for at du får en.


El trehjulssykkel 2w elsykkel. Elektrisk sykkel med hjul for voksne. Sykkelen kommer med 250w motor, litium batter og kan sykles opptil km på en lading.


Her ser du hvordan en el- sykkel fungerer i praksis, fra vår test av E-Green PHybr Lady-D: Krankmotorene er best, men også dyrest.

Treks elektriske terrengsykler forsterker tråkket ditt. Dette er elterrengsyklene som gir deg mer av det som gjør terrengsykling så gøy. NAF og Testfakta har testet åtte populære el- sykler. Bare noen av dem har gode nok bremser og ikke alle tåler regn. Vi benytter cookies i vår nettside, slik at du enkelt kan plassere dine ordrer - og vi kan yte god service for deg.


Les mer om vår bruk av Cookies her. Vi finner modellen som passer deg. De elektriske syklene har blitt folkefavoritter på rekordtid og blir stadig bedre.


El- sykkelen har senket nordmenns terskel for å komme seg ut og å sykle til og. Sykle med stil – og få hjelp i motbakkene! Sykkelen har alle de samme fordelene som vanlige sykler , men på grunn av motoren.


Treks elsykler er raske og velfungerende, med forutsigbar. No Rain, Regn-poncho til sykkel. El- sykkel eller elektrisk sykkel er en tråsykkel med en elektrisk hjelpemotor som gir rytteren drahjelp. Det er ingen Vei, Registrerigs, Parkerings, Bom eller Tunell - Avgift.


El- sykler selges i dag både som ferdig monterte sykler med. Med sykler i denne klassen er det dog viktig å tenke på underlaget og. Vi har flere el- sykler som passer perfekt til bybruk.


Den elektriske sykkelen blir stadig mer populær.

Den er en ideell investering for de som ønsker en ektra dytt i tunge motbakker og gjennom dårlig vær. Tror du fortsatt en sparkesykkel er bare for barn? Vi tilbyr gratis frakt og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.