mandag 18. april 2016

Kaffeabonnement

Kaffeabonnement med den beste kaffen fra Skandinavias topp mikrobrennerier. Velg hvor mye kaffe du ønsker, mellom espresso- eller filterkaffe, og spar tid og penger. Du velger selv hvilken varighet du ønsker på abonnementet, og i motsetning til vårt vanlige kaffeabonnement , slutter abonnementet å løpe så fort perioden er over.


Den beste kaffen fra Italienske kaffebrennerier, til markedets beste og rimeligste pris. Er du glad i kaffe og ønsker fast tilsendt kaffe, fraktfritt, så har vi. I dette abonnementet mottar du hver måned tre poser (x 2g) nybrent.

Få ferskbrent kaffe i posten med kaffeabonnement hos Mukasa Kaffebrenneri AS. Valgfri malingsgrad på kaffebønnene. Brent lokalt i Arendal på Sørlandet. Se flere bilder på instagram.


Nombre de Dios Honey 2gram. Vi er Norges største og eldste brenneri innen spesialkaffe. Vi handler spesialkaffe som er sporbar og i sesong, med spennende og særegne smaker som begeistrer oss.


Med vårt kaffeabonnement får du ferskbrent kaffe levert fast hver måned så lenge du ønsker.

Den første tirsdagen i måneden brenner vi kaffen vi har valgt ut. Nå kan du få ferskbrent kaffe fra Langøra rett i postkassen. Gule Sider er den lokale søkemotoren.


En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er eller dit du skal. Kaffen er en viktig del av arbeidsdagen og ofte et sosialt samlingspunkt. Med kaffeabonnement fra Crema, får ansatte og kunder nydelig og smakfull kaffe – hver dag!


Vårt kaffeabonnement gir deg fersk kaffe rett hjem i postkassen til en hyggelig pris! Kaffen er nøye utvalgt og brent av KAFFA, basert på det beste vi har i sesong. Ferskbrent kaffe fra verdens beste brennerier direkte til din postkasse. En lille video om vores kaffeabonnement også kaldet Postkassekaffe. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.


Et nyt kaffeabonnement ! Vi har opdateret vores kaffeabonnement så du nu kan betale løbende, samtidig med at du som forbruger nu får endnu endnu større kontrol. Få nybrent kaffe levert på døra med vårt kaffeabonnement. Vi velger den beste kaffen ut i fra variasjon, utvalg og brenninger.


Så kan du selvfølgelig komme med. Du kan vælge mellem formalet kaffe, hele bønner, kaffekapsler eller cold brew.

Hver måned kan man velge å få tilsendt mellom 250g og 5kg enten filter. Du bestemmer selv løbetiden på dit kaffeabonnement , og hvor ofte du vil have leveret en ny portion kaffe. Du sammensætter selv din kaffepakke,. God pris Med en abonnementsløsning blir det rimeligere for oss, og dermed også for deg. Vi kan øke vår effektivitet og tilby kaffen til en lavere pris.


Espressohuset er en leverandør av Italienske kvalitetsprodukter innen kaffe, te, pasta, olivenolje og utstyr til hele Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.