onsdag 14. oktober 2015

Øyo kokkekniv

Bestill på nett - års garanti! Enkel bestilling - Rask levering! Norges Billigste Priser? Tyske knivmakere bestemte seg for å lage verdens beste kokkekniv , og tok et genialt grep.


De valgte en stållegering som brukes i rakettmotorer. Bladet på Janus kokkekniv har en coating som beskytter bladet og gjør at bladet glir lett gjennom kjøtt, fisk eller andre produkter som skjæres. Hverdagskokken er hovedserien som vi har produsert i over år.


Den har særegne egenskaper i forhold. Knivene er laget i stål tilsatt vanadium og. Pom knivserien fra Øyo er en tradisjonell knivserie med solide kniver som tåler mye bruk.


Diamor kokkekniv har et belegg med harde karboner som gjør at eggen varer mer enn ganger lenger enn andre kniver. Det er Nesmuk sin langdistanseløper, fordi. En god kokkekniv ligger godt i hånda,.


YO KOKKEKNIV TRIANGEL 23CM Kokkekniv med bladlengde 23cm og totallengde 35cm. Triangel knivserien fra Øyo er utviklet med tanke på helhet, der ergonomi, design og. En allsidig og effektiv santoku kokkekniv til kjøtt, fisk og grønnsaker. Smaragd knivene fra Øyo er fremstilt med perfeksjon.


Knivbladet er i damaskstål som er. Fiskars, edge roll sharp. Modern House, sam kokkekniv 20cm sort.


Tar du virkelig matlagingen på alvor bør du investere i en skikkelig kokkekniv , den blir fort din aller beste venn på kjøkkenet. Se beste pris på Øyo japansk kokkekniv. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Knivsett med kniver, i etui av cordura. Inneholder stor kokkekniv , liten kokkekniv , stor brødkniv,.


Skarpe kniver er en god investering og en ordentlig kokkekniv gjør jobben enklere. Vi har kniver og knivsett i alle størrelser og prisklasser, finn dine favoritter. Dette er en kokkekniv med huller i knivbladet som tåler oppvaskmaskin, men håndvask anbefales. Kokkekniv Damask – Miki Hamono.


Meget god produktkunnskap, og svarer kjapt og godt på alle spørsmål man har før et kjøp. Denne kniven finnes også for venstrehendte og ble testet. Det som kjennetegner en god kokkekniv for meg er at eggen holder seg skarp lenge,.


Global G-Kokkekniv , Spiss. Fin kokkekniv med grep i valnøttre. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Satake Kuro Kjøttøks 18cm. FF Franske kokkekniv cm.


Viser av 7artikler. Vis flere Kjøkkenkniver. En av de absolutt viktigste. OBH Nordicas kokkekniv utropes til best i test, og det er på skarphet den utklasser de andre knivene i testgruppen.


Artikkelen fortsetter under annonsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.