mandag 24. november 2014

Gjør det selv bad

Flere nummer til kampanjepris. Abonner til deg selv eller gi bort. Bladkongen har blader for alle! Velg blant over 7magasiner.


Få inspirasjon og veiledning til hvordan du bygger og innreder et baderom.

Få orden på blant annet våtromssikring og få håndverkerens tips til bygging av bad. Bad på et lite budsjett? Gjør Det Selv med HTH og få et billig baderom med plass til velvære og velbehag.


Norges eneste gjør det selv magasin. Det er mange som er såkalt handy og som kan fikse det meste selv. Når det kommer til bad er mange i tvil.


Hva kan man egentlig gjøre selv ? Oppussing bad - gjør det selv.

Kostnader, ti arbeidsmengde og hva slags arbeid du selv kan gjøre avhenger av hvor omfattende oppussingen blir. Du kommer langt med litt kreativitet, maling og noen vannfaste tusjer. De kuleste effektene på badet kan du nemlig lage selv. Badet er ofte det dyreste rommet i huset å pusse opp. Billig og miljøvennlig er det også!


Både materialer og håndverkere kan bli kostbart, så det lønner seg å følge med på utgiftene når du skal. Selv om det selges varmekabler fritt til forbrukere,. Kontakt en av våre 3rørleggere.


Rørleggertjenester i hele Norge. Totalrenovering av bad koster fort opp mot 250. Så jo mer av det ufaglærte du gjør selv jo.


Det samme gjelder vel rør og vann hvis man gjør det selv og det blir noen lekkasje en plass en gang og får fukt og vann i. Siden jeg skal dusje rett på vegg, så bør jeg vel helst gå for fliser tenker jeg. Takhøyden på badet er også 25 noe som også gjør det best å bruke flis. Et bad renovering er ofte kostbart.


Det er flere måter å fortsatt skape en oppusset bad med mindre penger.

Av seg selv å ta opp bestemte saker, kan du spare enda. Det er klart at Fagrådet for våtrom (FFV) flekker tenner og skyter klør når noen er så uhyre frekke at de sniker seg inn på de monopoliserte enemarker. Vi i villa – få inspirasjon og råd til din bolig.


Les våre artikler, diskuter i vårt forum eller spør våre eksperter. Her finner du alt om hus og hage ! Er det på tide med en endring der hjemme? Vi har alt for den som skal male om, legge nytt gulv eller tapetsere.


Hos Rusta finner du et bredt sortiment.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.